Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar muhataralı durumların hat göstericisidir.

Bu baplar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın bapsı otel, habitat ve hastane gibi toplanmış dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak değkonumektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Binaların örgüsına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen temellamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini çelmek yahut mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını sağlar.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin tavır Yangın Kapısı simultane bapnın muhtemel olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page